BIDAJ L.t.d është një kompani e themeluar familjare që operon në treg që nga viti 1994. Aktiviteti kryesor konsiston në mbledhjen, kontrollimin, testimin, pastrimin, tharjen dhe eksportimin e bimëve medicinale dhe aromatike.

Të gjitha barërat që mbledhim vijnë nga malet, pyjet dhe fushat shqiptare. Natyra i ka dhënë Shqipërisë një larmi të madhe të bimëve medicinale të egra dhe ne përpiqemi të sjellim më të mirën e natyrës sonë për klientët tanë.

Shumica e bimëve që tregtojmë janë mbledhur nga burime të egra. Pak bimë janë kultivuar në të vërtetë në Shqipëri. Kompania jonë është me qendër në Rrogozhine, një qytet në qendër të Shqipërisë.

Situata jonë e favorshme gjeografike na lejon të mbledhim barishte që vijnë nga zona të ndryshme. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të bimëve të thata aromatike medicinale dhe organike me çmime konkurruese. Ne mezi presim të zgjerojmë aktivitetin tonë duke furnizuar biznese të reja.

Address

Our Address:

Bishti i Zhurit, Autostrad 2503 Rrogozhine,

GPS:

41.0764234, 19.6669068

Telephone:
Plan My Route