Import, Eksport, Prodhim, Tregetim konfeksione,
Qender per kurse kualifikimi. Investitor ne ndertim.
Punime te ndryshme ndertimi.

Address

Our Address:

DURRES Lagjja nr 17, Rruga Vllazerimi, ndertese tre kateshe, me numer pasurie 171/236, dhe zone kadastrale 8517, prane Kishes Katolike, kati i pare dhe i dyte

GPS:

41.329179403947144, 19.467515920901473

Telephone:
Web:

-

Plan My Route