Kancelari. Eksport-import, tregtim me pakicë të mallrave industriale, ushqimore e bujqësore, blegtorale e deti si dhe përpunimin e tyre, materialeve të ndërtimit, transport mallrash e udhëtarësh, etj. Shërbime komisionari e ndërmjetësimi, mund të pranojë përfaqësim me ose pa depozitim të shoqërive të tjera. Mund të kryejë çdo lloj operacioni financiar mbi pasuritë e luajtshme e të paluajtshme për llogari të të tretëve, duke përfshirë dhe pjesëmarrjen në shoqëri të tjera në çdo lloj forme.

Address

Our Address:

Durrës ALEKSANDER GOGA L.11 406

GPS:

41.319911, 19.445311

Web:

-

Plan My Route