CMR Holding shpk ushtron aktivitetin e saj që nga viti 2006, e themeluar nga vellezerit Bajrami, Rifat Bajrami; Hysen Bajrami; Ahmet Bajrami. Kompania operon ne fushen e prodhimit dhe shitjes se progileve per prodhimin e kangjellave, portave, materialeve te ndryshme  me perverje hekuri si bullona, dado, rondele, varre, celesa hidraulike, vida e shume materiale te tjera te imta. Keto materiale kompania i tregtonte ne nje prej magayinave ne vilen pesekateshe, ne lagjen 13 Plazh ne Durres. Ndersa magazinat e tjera kompania i ka dhene me qera. CMR Holding shpk jep ambiente me qera per aktivitete biznesi, fason, magayina ushqimore, etj. CMR Holding ka bashkepunuar me kompani te tilla si: Albtelecom; Pespa Albania; Rieti shpk; Alba Manifactyring; Motorel; Albneptinus; Enloris Fason, etj, duke ju ofruar ambiente me qera. Nder vite kompania ka kryer nje sere punimesh te ndryshme,  duke fituar besueshmerine e klienteles ne treg dhe rritur emrin vit pas viti.

Address

Our Address:

Autostrada Tirane – Durres, Lagja 14 Shkozet Durres

GPS:

41.319858, 19.475008

Web:

-

Plan My Route