Crystal System u krijua ne vitin 2017, me 16 studentë të rinj, fryt i bashkëpunimit të suksesshëm me Universitetin Aleksandër Moisiu, të cilët ishin të parët që u trajnuan dhe u punësuan në Crystal System Albania.

Zyra është plot me studentë të rinj, zhvillues të aftë të programeve kompjuterike dhe njerëz që kanë punuar shumë për ëndrrat e tyre.

Address

Our Address:

L 1, Rr. Nako Spiro, Durres

GPS:

41.324805995668, 19.456612142729

Telephone:
Plan My Route