DAST sh.a është një konsorcium shqiptaro-gjerman, krijuar nga kombinimi i përvojës, teknologjise, njohurive të thella të tregut, aftësitë sipërmarrëse të shquar dhe të potencialit financiar. Themeluar në janar të vitit 2008, DAST është rritur me shpejtësi duke marrë një pozicion drejtues në Shqipëri dhe një njohje të gjerë në Ballkan. Produktet e DAST tregtohen në Gjermani, Zvicër, Itali, Greqi, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Kosove, Liban, Algjeri, Tunizi, Marok, Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Belgjikë dhe më gjerë.
Portofoli i produkteve DAST shkon nga ngjitësat e pllakave, mbushësit e fugave te pllakave, veshjet dekorative, llacra, finitura, produkte me bazë gipsi, vete nivelues dhe hidroizolues, silikone, aditivëve përforcues, pastrues me baze acidi, rrjeta, etj te pershtatshme per aplikime në mjediset e brendshme dhe të jashtme ne kushte të ndryshme atmosferike.
Departamenti ynë i Kerkim Zhvillimit është në pararojë për hartimin dhe projektimin e zgjidhjeve të reja. Laboratorët tane janë të pajisur me teknologjinë e fundit dhe procedura bashkohore në përputhje me misionin tonë për të parashikuar kërkesat e tregut me zgjidhje të zgjuar dhe të qëndrueshme. Një ekip shkencor i përbërë nga inxhinierë me përvojë punon vazhdimisht për të zbuluar këto zgjidhje. Teknologjia e prodhimit është tërësisht moderne dhe i dëgjueshëm nëpërmjet një sistemi të integruar elektronik. Prodhimi, paketimi dhe kontrolli janë plotësisht te automatizuar dhe kontrollohen përmes një sistemi më sensorë elektronike.
Prodhimet tona janë të certifikuara në përputhje me standardet teknike EN, ndërsa menaxhimi i cilësisë është arritur në përputhje me standardet ISO 9001. Shërbimi ndaj klientit vepron me shpejtësi dhe vendosmëri, duke parë nevojën e klientit nga perspektiva e këtij të fundit. Kjo është arsyeja pse DAST nuk është vetëm një prodhues i apasionuar ndaj cilësise se materialeve të ndërtimit dhe riparimit, por një komunitet të njerëzve krenarë dhe të lumtur, profesionistë me përvojë dhe ambicioze dhe një nyje e energjive të reja.
DAST nuk është vetëm një prodhues i apasionuar ndaj cilësise se materialeve të ndërtimit dhe riparimit, por për çdo gjë në lidhje me jetuar dhe punuar në një mjedis të rehatshme dhe të shëndetshme. Çfarë bëjmë ne është që të sigurojë një bazë të fortë dhe të qëndrueshme, dhe një pamje elegante dhe me stil per ambiente banimi, ambiente pune dhe sherbimi. Ne ju ftojmë të vini dhe të shikoni se ne jemi më shumë se ajo që kemi krijuar! Gjithçka fillon me njohjen e DAST dhe vazhdon me një marrëdhënie të përhershme miqësore, sepse ne jemi të përkushtuar, ne e kuptojmë se çfarë jeni duke kërkuar dhe ju ofrojnë zgjidhje të përshtatshme për secilin prej jush.
Nuk është e pazakontë për njerëzit që të vijnë për të na uruar dhe për të shprehur miqësinë e tyre. Partnerët tanë janë bërë udhëzues i jetës shoqërore në qytete dhe fshatra, pika e takimit të profesionistëve më të shquar dhe teknikë ne industrine e ndertimit dhe objektiv per të gjithë aktoret e tregut. Kjo është për shkak se shpërndarësit tanë të ofrojë produkte të sigurta; për shkak se ata presin që pas një kohë klienti kthehet për t’i falënderuar ata; sepse ata e dinë cilesine e produktit qe marrin, një shërbim të saktë dhe një angazhim të plotë.

Opening Hours

Monday

8:00 AM - 8:00 PM

Tuesday

8:00 AM - 8:00 PM

Wednesday

8:00 AM - 8:00 PM

Thursday

8:00 AM - 8:00 PM

Friday

8:00 AM - 8:00 PM

Saturday

8:00 AM - 8:00 PM

Sunday

9:00 AM - 4:00 PM

Plan My Route