Dekoll, ndertime te sigurta cilesore & komode. Teknologji italiane. Proces i automatizuar. Dekoll, emri i ri i cilesise.

Dekoll Sh.p.k është një kompani e re e ndërtuar së fundmi, veprimtaria e së cilës konsiston në prodhimin e materialeve ndërtimore si: ngjitës tjegullash, llaçesh, materiale hidroizoluese, abetare, mbushëse, veshje dekorative, nivele automatike, suva dhe ngjyra.

Fabrika më moderne në Shqipëri falë teknologjisë më të fundit të prodhimit italian të aplikuar. Dekoll Sh.p.k është një investim i Brunes Sh.p.k (http://www.brunes.al):

Brunes Sh.p.k është shpërndarësi më i madh dhe më prestigjioz i pllakave dhe mobiljeve, me më shumë se 20 vjet përvojë në tregun shqiptar, i cili zë 30% të Tregut në sektorin e shpërndarjes së pllakave. Ka një rrjet prej 8 dyqanesh të vendosura në të gjithë vendin.

Dekoll Sh.p.k me një kapacitet prodhues në fushën e materialeve të thata 30 ton / orë, dhe një sipërfaqe totale 12.000 m2, synon të bëhet kompania lider në prodhimin e materialeve të ndërtimit të paracaktuar në tregun shqiptar, duke përmbushur nevojat e klientëve dhe partnerëve me një gamë të gjerë të produkteve me cilësi. Dekoll Sh.p.k synon të zgjerohet në tregjet ndërkombëtare, duke eksportuar produkte “Made in Albania”, me standardet evropiane.

Misioni ynë është të rrisim standardin e cilësisë në fushën e ndërtimit, duke kombinuar së bashku teknologji inovative, cilësinë e produktit dhe besueshmërinë. Në këtë mënyrë ne mund të përmirësojmë mënyrën e të jetuarit duke siguruar siguri, ndërtime të rehatshme dhe afatgjata.

Objektivat tona janë:

-Të ofrojmë produkte me cilësi të lartë, të testuara në laboratorët tanë sipas standardeve evropiane.

-Të ndërtojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.

-Të maksimizojmë vlerat tona, duke ruajtur standardet e prodhimit dhe duke ofruar produktet më të mira me çmim të arsyeshëm sipas nevojave të klientëve.

-Zbatimi i teknologjisë evropiane për të rritur cilësinë e produkteve vendore.

-Përmbushja e përgjegjësive sociale ndaj punonjësve, klientëve, furnitorëve, konkurrentëve, shoqërisë, mjedisit dhe shtetit.

Address

Our Address:

Durrës-Tiranë Highway, km 5, Albania, Durrës, Albania AL

GPS:

41.324743113598, 19.456552333259

Plan My Route