Profili i ‘’DELD’’ Sh.p.k.
Kompania ‘’DELD’’ Sh.p.k specializohet në prodhimin e komponentëve dhe aksesorëve të ndryshëm metalike, alumini dhe plastike për grila,dyer e dritare dhe rrjeta për insekte. Kompania ka filluar veprimtarinë në vitin 1995 dhe kohë pas kohe ka arritur ta zgjerojë ndjeshëm gamën e produkteve.
Në vitin 1997, Kompania ‘’DELD’’ Sh.p.k futi në treg një produkt të ri, rrjetat avolgibile me saldim, për herë të parë në tregun shqiptar dhe me teknologjinë më moderne. Shumëllojshmëria e produkteve vazhdon të zgjerohet gjithmonë mbi bazat e teknologjisë së kohës me prodhimin e dyerve dhe dritareve me profile alumini dhe plastike, persianeve orientabile duralumini, porta dhe qepena për garazhe dhe dyqane.
Gjithashtu , Kompania ‘’DELD’’ Sh.p.k përveç produkteve në sektorin e aluminit dhe plastikës, me teknologji gjermane në vitin 2001 fillon prodhimin e të gjithë aksesorëve të grilave dhe të rrjetave.
Së fundmi firma ka hedhur në treg produkte të reja ,të një cilësie bashkëkohore, si porta baskulante, sezionale, kantine, kundra zjarrit, industriale.
E shtrirë në ambjentet e saj më të reja prej 8000m², nga të cilat 4000m² të mbuluara, të ndërtuara në struktura industriale, DELD përparon edhe me strukturën e saj organizative të ndarë në Departamentet përkatëse të Shitjes dhe Marketingut, Departamenti i Prodhimit, Departamenti i Financës, Zyra teknike dhe repartet e prodhimit të organizuara dhe të ndara në ambientet e reja.
Një ndër avantazhet konkurruese në treg të DELD është cilësia e lartë e produkteve. Duke shtuar dhe shumëllojshmërinë në modele dhe ngjyra, Kompania ‘’DELD’’ Sh.p.k sot cilësohet si një ndër kompanitë më prestigjoze në këtë fushë. Fakti i të qënit konkurrues në tregun Shqiptar i dedikohet shumëllojshmërisë së produkteve të eksportuara edhe në vende të ndryshme të rajonit si Itali, Kosovë, Mali i Zi, Maqedoni, Bullgari, Serbi, Rumani, Bosnje-Hercegovinë, etj.
Për një shërbim sa më korrekt e për të plotësuar kushtet e kërkuara të sektorit, kompania e plotëson gamën në bashkëpunim me firma të mirënjohura në Itali.

Shpërndaje këtë lajm
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Share on LinkedIn
Linkedin

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Contact Owner
Plan My Route