Hotel Delta është destinacioni më i mirë për udhëtimin tuaj të rradhës. Pavarësisht nëse po udhëtoni përbiznes apo kënaqësi, do të gjeni kombinimin e përsosur të komoditetit dhe komoditetit me ne.

Një nga ndërtesat mëmbresëlënëse në Qytetin e Durrësit, një kombinim i një stili klasik arkitektural me lulet shumëngjyrësh mesdhetare.

Delta Hotel ka një lokacion të favorshëm gjeografik. Ndodhet në autostradën Tirane-Durrës, qendra e Durrësit është 5 km larg dhe kryeqyteti i Shqipërisë, Tirana është 25 km larg. Ju mund të vizitoni plazhin e Durrësit gjatë verës. Arkitektura e hotelit është shumë unike. Ndërtesa e shkëlqyer është gjëja e parë që të bën të befasohesh. Brenda hotelit kemi një sallë të shkëlqyeshme përban kete ku bëj me ngjarje të ndryshme si dasma, ditëlindje, viti i ri etj. Bar dhe restorant i hotelit është i disponueshëm në çdo moment. Kopshti jashtë është plot me pemë dhe lule. Ka një shesh lojrash për fëmijë. E gjitha që mbetet është të na vizitoni. Ne jemi pesë vëllezër, që zotërojmë pronën, kemi një lidhje të madhe me njëri-tjetrin dhe jemi shumë të sjellshëm me të gjithë mysafirët.

Address

Our Address:

Autostrada Durrës-Tiranë KM5. Durrës

GPS:

41.351916, 19.509924

Telephone:
Plan My Route