Import, eksport, tregtim llaçrash, përgatitje tullash, pajisje hidrosanitare, inerte, prodhime llaçrash të gatshme, të thatë, të parapërgatitura për ndërtim dhe rrugë, në thasë dhe rifuxho, me bazë çimento, allçie, bitumi, koll, llaç, fino, bojak, stuko, bojra 2 sintetike e natyrale me bazë pigmentesh hekuri dhe atyre organike, prodhime me bazë silikatesh dhe përgatitje tullash, inerte të granulomentrisë, punime të ndryshme të të gjitha këtyre materialeve, import, eksport i të gjitha këtyre. Shit-blerje të pasurive të patundshme (toka, terrene, apartamente, dyqane, etj) dhe të tundshme.Laborator për realizimin e testeve kimike, provave laboratorike për materialet e ndërtimit dhe bojërat .

Address

Our Address:

Autostrada Tirane - Durres km 19, Albania

GPS:

41.335721379933, 19.484134616061

Web:

-

Plan My Route