DIAMBE është nismetar i konceptit Hard Discount në Kosovë të filluar me hapjen e marketit të parë në muajin Tetore të vitit 2012, deri më tani janë hapur 6 markete në Prishtinë dhe përreth, me plane për zgjerim jo vetëm në Prishtinë por edhe në Qytete tjera te Kosovës.

DIMABE funkcionon në të njejtën filozofi dhe koncept sikurse Hard Discountet më të mdhjenje ne Europe sic jan: Aldi, Lidel, Norma etj duke ju ufruar numër të kufizuar të produkteve. Numer të kufizuar të portfolios të produkteve nënkupton shitjen e vetëm produkteve themelore për zhvilimin e një jete normale duke perfshi produkte ushqimore si dhe produkte jo ushqimore.

Synim kryesor i Diambe Market është të ofroj në treg produkte me çmim me të ulta të mundëshëm dhe njekohëshisht me kualitet më të lartë. Këtë e arijmë falë filozofis dhe konceptit te veçant të funksionimit.

Në marketet tona ofrojmë numër të kufizuar të produkteve diku reth 700 produkte. Përveç produktete të njohura nga prodhues të mëdhej boteror ofrojmë një numër të madh të produkteve me markën ton “Privat Label” ose produkte të importuar për tu shitur vetëm në marketet DIAMBE .

Marketet janë të thjeshte pa ndonjë luks të pa nevojshem me rafta te thjeshta produktet të poziciuonuara me paketa me qëlim të uljes së kostove të harxhimeve. Siperfaqja e marketeve silet prej 200 – 500 m2. Përveq asortimanit të regullt regullish e plotesojmë ofertën tonë me produkte të aksoineve dhe produkte sezonale.

Përveq kursimeve në të gjitha sferat operative deri te çmimet e ulëta i arijme me blerjen e sasive te mëdha të produkteve nga furnitorët si dhe duke ua eliminuar atyre harxhimet e pa nevojshme për furnizim të pikave drejtpërdrejt siç është praktitk në treg por atyre u kerkojmë furnizim vetëm në depon tonë qenderore.

Kualiteti është në vend të parë dhe për atë bëjmë prova ditore dhe kontrolla serioze të kualitetit që nga pranimi i mallit në depon qendroree duke vazhduar me respektim të standardeve për kualitet të sigurt të produkteve. Vetëm furnitorë të cilët mund te sigurojnë furnizim të sigurt dhe kulitet të lartë mund të jenë partnere tanë. Prodhues të deshmuar Gjerman dhe Evropian jan kryesisht furnizuesit tanë me markat e tyre dhe markat tona të “Privat label”.

Address

Our Address:

Fllake, Durres

GPS:

41.369205706531, 19.503566738345

Plan My Route