DUNI AGENCY – Agjensi Udhetimi

DUNI AGENCY është përfaqësuesi VENTOURIS FERRIES në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni.
DUNI AGENCY ka 15 vjet që operon në tregun e udhëtimeve detare për pasagjere. Kjo eksperience e maturuar në vite vjen më së fundi në ndihmë të gjithë atyre që udhëtojnë në segmentin detar nga DURRESI në qytetet bregdetare të Italisë.
Me kënaqësi vëmë re që u jemi larguar periudhës së udhëtimeve të vuajtura të viteve ’90 të shqiptarëve në Adriatik. Tashmë ka ardhur koha e udhëtimeve të qeta e të  organizuara më së miri, në dhoma me hapesira dhe shërbime në anije që u ngjaj në gjithnjë e më shumë Crocierave dhe DUNI AGENCY është në përpjekje për të ofruar një shërbim sa më të detajuar e të përshtatshëm.

 

Address

Our Address:

L. 4, Rr. Egnatia, prane rrethrrotullimit Durrës Albania 2000

GPS:

41.317471581454, 19.454309918694

Plan My Route