E.M.E Ashensor Group është prodhuesi kryesor shqiptar i sistemeve të transportit siç janë ashensorët, shkallët lëvizëse dhe shëtitjet në lëvizje.

EME shet, instalon, mante dhe modernizon sistemet e transportit për pothuajse çdo lloj ndërtese në Shqipëri.

Kompania përdor në inxhinierinë më të fundit të teknologjisë, si dhe produkte të teknologjisë mekanike dhe mikroprocesore të dizajnuara dhe të testuara në mënyrë rigoroze për siguri, rehati, efikasitet dhe besueshmëri. Produktet Schindler mund të gjenden në shumë ndërtesa të njohura në të gjithë territorin shqiptar, përfshirë ndërtesat e zyrave, aeroportet, qendrat tregtare, hotelet, spitalet dhe ndërtesat e banesave. Suksesi i EME nxitet nga angazhimi i tij ndaj vlerave themelore tradicionale siç janë shërbimi ndaj klientit, cilësia dhe siguria. Vizioni ynë është të arrijmë udhëheqjen e tregut përmes ofrimit të një vlere të jashtëzakonshme për klientët tanë. Përveç ofrimit të produkteve konkurruese, ne duhet të ofrojmë shërbime udhëheqëse të industrisë dhe kujdes të klientëve të klasit botëror.

E.M.E Ashensor Group fillon aktivitetin e saj në vitin 2009 në Shqipëri, por mbart një përvojë të gjatë jashtë Shqipërisë. EME është distributori ekskluziv në Shqipëri për produktet Schindler.

Në një kohë të shkurtër u bë ndërmarrja udhëheqëse në industrinë e sistemeve të transportit për shkak të angazhimit, besueshmërisë dhe cilësisë së produkteve.

Address

Our Address:

Lagjia nr. 3, Qendra EGT, kati II, Nr. 12 Durres, Albania

GPS:

41.313221231528, 19.44700521645

Plan My Route