Edilcass VB shpk është krijuar me 28.03.2003 me nr. 28395 tek “Regjistrit Tregtar”.

Objekti kryesor i shoqerise tone eshte perpunimi dhe montimi i griles “Edilcass”. Quhet e tille pasi elementi kryesor dhe i vecante i saj eshte kaseta “Edilcass” e importuar nga prodhuesi italian “Edilcass” s.p.a Cisternino (BA) Itali. Ajo eshte teper funksionale (i pergjigjet trashesise se murit dhe sherben si arkitra) dhe eshte lehtesisht e montueshme.

Kerkesa per produktin tone eshte vazhdimisht ne rritje. Klientela jone ka pesuar rritje jo vetem ne Durres dhe Tirane, por edhe Shkoder, Vlore, Korce…etj.

Cilesia e produktit tone dhe niveli i sherbimit kane influencuat ne pozicionimin e shoqerise tone ne treg. Edhe pse jemi gulmues dhe te vemendshem per cilesine, tregu dhe rritja e efektivitetit te produktit tone kerkojne persosje te saj.

Address

Our Address:

Lagja 13. Rruga Shkozet - Plepa (Unaza e Plazhit)Durres

GPS:

41.3158713, 19.4975671

Web:

-

Plan My Route