Kompania Egnatia 1 eshte nje shoqeri aksionere e cila ushtron aktivitetin e saje ne fushen e ngarkim shkarkimit te malllrave te ndryshem, xhenerale rinfuxho minerale likuide etj ne anije te eksportit dhe importit ne portin e durresit si dhe perpunimin e tyre ne magazine sheshe teknologjike, qe nga viti 2005.

Kompania Egnatia-1 operon me nje staf prej 78 punonjesish.

Logjistike

Egnatia1 ofron me ane te partenereve te saj te gjithe gamen e sherbimeve qe ka te beje me ngarkesat e ndryshme si Agjensi detare Agjensi spedicionere Agjensi doganore ngarkim-shkarkim 24 ore ne dite ne shtate ditet e javes dhe te gjithe vitin maganizim magazine doganore

Egnatia1 ofron me ane te partenereve te saj te gjithe gamen e sherbimeve qe ka te beje me ngarkesat e ndryshme si:

  • Agjensi detare
  • Agjensi spedicionere
  • Agjensi doganore
  • Ngarkim-shkarkim 24 ore ne dite ne shtate ditet e javes dhe te gjithe vitin
  • Maganizim magazine doganore ose jo , brenda dhe jashte portit te durresit magazine te mbyllura dhe sheshe te hapura brenda territorit te portit Detare Durres
  • Peshim I ngarkesave transport brenda dhe jashte vendit, deri ne destinacion

 

Ngarkim – Shkarkim

Aktiviteti kryesore i kompanise tone eshte perpunim mallrave duke e I siguruar gjithmone cilesi dhe shpejtesi klienteve tane.

Qe nga viti 2005 Egnatia1 ka fituar besimin e subjekteve me te rendesishem qe operojne ne portin e durresit, dhe kjo ka qene fale punes dhe pevojes sone.

Kompania Egnatia-1 operon me nje staf prej 78 punonjesish.

Per vitin 2010 Egnatia 1 ka perpunuar ne total 548 866 ton mallra.

Per vitin 2011 kjo kompani ka perpunuar ne total 723 953 ton

Dhe per vitin 2012 nga Janari deri ne Nentor ka perpunuar ne total 735 049 ton mallra.

Address

Our Address:

Porti Detar Durres. Sheshi Taulantia Durres 2000 Albania

GPS:

41.314867759043, 19.457351543777

Plan My Route