Era Invest është një grup ndërmarrjesh të krijuara në Shqipëri, me pronar të vetëm zotin Arben Ismalaj. Grupi përfshin kompani të tilla si Era Progres Ltd Albania, La Speranza, Era Police Security, Pronta Assistenza të cilat ofrojnë shërbimet e tyre në Shqipëri dhe Itali.

Për të vazhduar më tej me vendet e rajonit, ne jemi të pranishëm në Kosovë përmes kompanisë sonë Era Progress (Kosova) në fushën e Telemarketing, ku kemi rolin e investitorit dhe ofrojmë shërbime logjistike nga kompania më e madhe e liderëve të telemarketingut “ Teleperformance“. Jemi gjithashtu të pranishëm në Maqedoninë Veriore në fushën e Telemarketingut, ku kemi rolin e investitorit dhe ofrojmë shërbime logjistike nga kompania më e madhe udhëheqëse e telemarketingut në telemarketing

Për të qëndruar në Evropë, ne jemi prezent në Itali, Milano përmes kompanisë sonë të quajtur Pronta Assistenza që nga viti 2003, një kompani që operon në fushën e shërbimeve infermierore për spitalet më të mira të Milanos, duke e bërë këtë me profesionalizëm, përkushtim dhe pasion.

Duke punuar së bashku gjatë gjithë procesit, ne ju udhëzojmë nga intervistimi në vendosje dhe ofrojmë mbështetje para, gjatë dhe pasi të jetë bërë ndeshja e përsosur.

Address

Our Address:

L 17, Durrës

GPS:

41.32555379770166, 19.465456008911133

Telephone:
Plan My Route