Produktet Biçaku janë tashmë të konsoliduara në tregun shqiptar. Përvojë, integritet dhe cilësi për klientët, kështu që ka mjaftueshëm për të fituar emrin si një nga prodhuesit më të mirë të mobiljeve në vend.

Tashmë të certifikuar ISO 9001-2008, ne vazhdojmë të jemi pranë jush me ide krijuese dhe me cilësi maksimale.

“Euro-Biçaku” shpk u formua në vitin 1993 nga vëllezërit Biçaku.

Fillimisht drejtimi i saj kryesor ishte prodhimi i dyerve të brendshme me një numër të kufizuar modelesh.

Me një angazhim maksimal ndaj cilësisë dhe shërbimit ndaj klientit, si dhe rritjes së kapitalit pas vitit 1996, kompania zgjeroi investimet e saj drejt makinerive dhe zgjerimit të biznesit, që sollën numrin në rritje të modeleve të prodhuara dhe u zgjeruan në qytetet e Durrësit dhe Tiranës.

Në vitin 2003 vëllezërit Biçaku themelojnë “Biçaku sh.p.k” si person juridik duke iu përgjigjur standardeve të reja dhe zhvillimeve të tregut.

Teknologjia dhe sistemi i prodhimit përmirësohen ndjeshëm vit pas viti, investimet e reja krijojnë kushte për zgjerimin e mëtejshëm dhe zgjerimin e produkteve të tyre në të gjithë Shqipërinë duke ofruar jo vetëm dyer dhe mobilje, por edhe lëndë të parë për të tjerët, si panelet MDF ABS / PMMA + PST MDF dhe panelet PVC.

Që nga viti 2006 kompania “Euro-Biçaku” ka certifikatën ISO 9001-2008 të Komunitetit Evropian për produktet e saj, kjo cilësi që ka bërë që produktet e kompanisë të konkurrojnë me dinjitet edhe në tregun e huaj si në Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni, Itali, Gjermani, Zvicër, Holland etj.

Shumë kompani prestigjioze të ndërtimit dhe prodhimi i mobiljeve zgjedhin si partnerin e tyre “Euro-Biçaku sh.p.k” si furnizues serioz dhe korrekt në marrëdhëniet e biznesit.

Address

Our Address:

Autostrada DR-TR, Mbikalimi Fllakë KM 4, Durrës ALBANIA

GPS:

41.3472119, 19.5141584

Plan My Route