Farmaci Shëngjergji

Nga më të vjetrat në qytetin e Durrësit. Shërbim profesional dhe në çdo kohë

Farmaci e liçensuar ku gjenden barna nga më të ndryshmet dhe nga markat më cilësore. Përveç medikamenteve mjekësore këtu ofrohen dhe produkte kozmetike dhe për bebe. Matje tensioni, diabeti si dhe peshe, gjithashtu dhe dermatologjike.

Address

Our Address:

Rruga Mujo Ulqinaku, Lagjja nr. 5 2001 Durrësi, Durrës, Albania

GPS:

41.321490427405, 19.450469025131

Telephone:
Web:

-

Plan My Route