FERRA & CO SH.P.K. ndodhet në DURRES, Shqipëri dhe është pjesë e Industrisë së Tregtisë me shumicë të Furnizuesve Industrialë. FERRA & CO SH.P.K. ka 119 të punësuar në këtë vend dhe gjeneron 27,01 milion dollarë në shitje (USD). D&B Hoovers siguron të dhëna mbi shitjet dhe inteligjencën e shitjeve në mbi 120 milion ndërmarrje si FERRA & CO SH.P.K. në të gjithë botën, përfshirë kontakte, financa dhe informacione për konkurrencën. Për të dëshmuar thellësinë dhe gjerësinë e të dhënave tona dhe për industrinë që udhëheq mjetet e inteligjencës së shitjeve, merrni D&B Hoovers për një provë.

Import-eksport te mallrave ushqimore, artkuj te ndryshem, ndertime e te tjera, blerje dhe tregtim hidrokarburesh. Tregtimin e tyre me shumice dhe pakice brenda dhe jashte vendit. Transport rrugor kombetar dhe nderkombetar mallrash per te trete e me qira.

Address

Our Address:

DURRES Lagja 14, Rruga Bajram Tusha, Shkozet, Zona Kadastrale 8516

GPS:

41.326077488293, 19.487230213275

Plan My Route