FERRAMENTA B. SHAHINI SH.P.K. ndodhet në DURRES, Shqipëri dhe është pjesë e industrisë së sektorit të shitjes me pakicë. FERRAMENTA B. SHAHINI SH.P.K. ka 10 të punësuar në këtë vend dhe gjeneron 2,22 milion dollarë në shitje (USD).

D&B Hoovers siguron të dhëna mbi shitjet dhe inteligjencën e shitjeve në mbi 120 milion ndërmarrje si FERRAMENTA B. SHAHINI SH.P.K. në të gjithë botën, përfshirë kontakte, financa dhe informacione për konkurrencën.

Address

Our Address:

AUTOSTRADA TIRANE - DURRES, KM. 16, PRANE KARBURANT EIDA 2000, Durrës, Albania

GPS:

41.36363402212439, 19.5480749022612

Telephone:
Web:

-

Plan My Route