E vendosur në Portin e Durrësit, Agjensia Shqiptare e Logjistikës është një ofrues i plotë shërbimesh për zgjidhje logjistike. Ekipi i GALA është me përvojë të madhe në të gjitha degët përkatëse të logjistikës, veçanërisht në agjencitë e transportit, broker, dërgim dhe transport.

GALA është pjesë e EMS-Fehn-Group gjermane, e cila është aktive në charterim, logjistikë, transporte speciale, transportin e jahtit në të gjithë botën, menaxhimin e anijeve, logjistikën e vinçave, vjedhjet, operacionet e terminalit portual, deponimin, depozitimin brenda dhe logjistikës. GALA është çertifikuar sipas ISO 9001: 2015.

Agjensia e transportit

Ne ofrojmë: – Pastrimin e portit – Mbikëqyrjen e ngarkimit / shkarkimit (inspektimi i ngarkesave) – Projekt dhe shërbime të ngarkesave me ngritje të rëndë – Transferimi i anijes në anije – Shërbimet e furnizimit të anijeve (provizione, ujë të freskët, dyqane të lidhura, etj.) – Bunkerë furnizime dhe lubrifikante – Shërbime riparimi dhe tharje – Mbështetje për hulumtimin e bykut, kuvertës dhe motorëve – Shërbime të depozitimit të mbeturinave dhe vajit të mbeturinave – Ndihma për zhytjen – Mbështetje mjekësore – Shërbime motoçiklete dhe makina – Shërbime të dorëzimit (para për master, rezervë, postë dhe dyqan) – Ligjor këshilla / konsultimit

Address

Our Address:

Rruga Taulantia, Lagja Nr. 1
 Kullat Binjake, Kati 3, Seksioni 2, Durrës .

GPS:

41.3109674, 19.440518

Telephone:
Plan My Route