Kompania është themeluar në vitin 1995, sot GAMA + MBM operon me kapacitet të plot në zonën industriale Durrës – Tiranë, në 4,000 m 2 kapanon prodhimi, zyra administrate, projektimi dhe show room.  Aktiviteti ynë tregtar është i përhapur në të gjithë zonën e Ballkanit (Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Greqi, Bosnje-Hercegovina)!

 

GAMA + MBM disponon certifikimet RINA dhe ISO në design, prodhim dhe montim te aksesorëve te ndryshëm të arredimit industrial.Ne kemi kapacitete prodhimi dhe instalimi falë pervojës shumë vjecare, stafit të kualifikuar i përbërë nga arkitektë, projektues, inxhinierë te mbështetur nga softuerët e projektimit 3D, si dhe teknikë në fushën elektronike, elektrike dhe mekanike.

Aktualisht kemi patur bashkëpunime të larmishme me disa nga markat kryesore në Itali, Gjermani, Amerike, Turqi, etj., si : PADOVANI, FRYMASTER, TYLER, NIECO, MONDIAL FORNI, EFFE 2, ROLLMATIC, PIZZAGROUP, CONTI, AMBROGI FORNI, RAM, PIETRO BERTO, OLIS, TECNOINOX, OZTIRYAKILER, EKMASAN, GAMAK, etj.

GAMA + MBM Shpk. është një kompani private e specializuar në projektim, prodhim dhe tregtimin e paisjeve industriale dhe aksesore, për bar-restorante, pasticeri dhe prodhime brumi. Gjithashtu një gamë të gjërë të prodhimeve te ndryshme Inoksi dhe aksesorë për paisjet spitalore dhe gjithshka që kërkohet në tregun e industrisë së ushqimit si baxho bylmeti, sallameri, etj.

Address

Our Address:

Autostrada Durrës - Tiranë, Km - 11, Koxhas, Xhafzotaj. Pas Autogrill Bosnja, Albania

GPS:

41.3682537, 19.5662397

Telephone:
Plan My Route