Ne jemi themeluar ne vitin 2007 dhe jemi nje nder kompanite e para qe operojme ne fushen e produkteve te celulozes, duke realizuar perpunimin dhe prodhimin e produkteve te saj.

Ne vitet e para te punes ne tregetonim produkte si kartopeceta kuzhine dhe facoleta, produkte mjaft te perdoruara dhe te kerkuara si nga biznesi ashtu edhe konsumatoret. Me rritjen e kerkeses ne treg, kompania implementoi nje linje moderne te perpunimit te celulozes, duke qene e para ne llojin e saj ne Shqiperi.

Ne ditet te sotme kompania numeron nje game te gjere produktesh celuloze per kuzhine dhe tualet. Zgjerimi i games se tyre erdhi fale :

 

Besueshmerise se klienteve

Rrjetit te madh te shperndarjes

Partneritetit solid me mjaft kompani te huaja dhe shqiptare

Address

Our Address:

Autostrada Tirane – Durres, km 20 Koxhas Xhafzotaj

GPS:

41.3534547, 19.5605281

Plan My Route