Map Kërko

Map Search

0.1 km
Kërko

ITALINOX Shqipëria Sh.p.K operon në treg që nga viti 2007. Është pjesë e grupit “Vender” dhe “Gruppo Inox” dhe ofron furnizimin e ndërmarrjeve me të cilat bashkëpunon me materiale dhe komponentë inoksi ku mund të përmendim: llamarinë, rula inoksi, tuba inoksi, profile inoksi, bulona flanxha e komponentë të të gjitha dimensioneve për industrinë ushqimore, detare, farmaceutike e nukleare.
Përparësia jonë tregohet mbi gjithcka në kualitetin e produkteve që ne tregëtojmë. Stafi jonë i kualifikuar, me profesionalizëm dhe seriozitet ju ndihmon në përzgjedhjen e asaj që i nevojitet klientëve për të bërë gjithmonë zgjedhjet e duhura. Thjesht na besoni, cilësia do tregojë që keni bërë zgjedhjen e duhur.

Partnerët

 • Meshkurti
 • Arredo FAB
 • Shehaj Metal
 • BulinOX
 • ALB-INOX-MJESHTRI

Produkte

 • Llamarina Inoks
 • Tuba Inoks
 • Shufra të rrumbullakëta
 • Aksesorë inoksi – Aksesorë kangjella inoksi
 • Produkte inoksi për gastronomi
 • Bulloneri inoksi
 • Pastrues inoksi

 

Orari i hapjes

E hënë

8:00-16:00

E martë

8:00-16:00

E mërkurë

8:00-16:00

E enjte

8:00-16:00

E premte

8:00-16:00

E shtunë

8:00-16:00

E diel

-

Adresa

Our Address:

Lagja 14 -Zona Industriale Shkozet, Durrës - Albania

GPS:

41.3208719, 19.4796032

Plan My Route