E krijuar në vitin 2008 si rezultat i eksperiencës shumë vjeçare të themeluesve të saj me kompanitë më në zë të prodhimit parafabrikat në Itali, I.XH.E.M Parafabrikat realizon konstruksione parafabrikate ne beton te armuar duke shfrytezuar plotesisht performacen e betonit me ane te teknologjise se paranderjes.

I.XH.E.M prodhon nje game te gjere produktesh, komponentesh dhe sistemesh konstruktive te afte per te permbushur cdo kerkese per ndertesa me destinacion industrial, tregtar, zyra, magazinim, infrastrukture, banim, kabina elektrike dhe mure rrethuese.

Te gjitha elementet dhe veprat e prodhuara nga I.XH.E.M Parafabrikat, I pergjigjen normativave ligjore dhe sistemeve te kontrollit qe garantojne kualitetin dhe sigurine si ne prodhimet ne fabrike dhe ne punen ne katier.Adresa: D

I.XH.E.M parafabrikat mbulon te gjithe gamen e proceseve, nga projektimi ne zbatim. Per kete I.XH.E.M eshte pajisur me nje personel te specializuar ne fushen e inxhinierise dhe arkitektures, pjese e studios teknike I.XH.E.M Project.

Address

Our Address:

Vrrine, prane Sektorit Rinia

GPS:

41.3973658, 19.4450954

Plan My Route