E themeluar në vitin 2005, Sot, ”K.I.D-ALB Shpk” shkëlqen në treg me Produkte të një Standarti mjaft të Lartë dhe, që udhëheqin bindshëm për nga Cilësia superiore. Teknologjia më e avancuar në prodhim, Proces i automatizuar, dhe mbi 30 Lloje tullash mjaft të kërkuara në treg. Furnizim me korrektësi i Kompanive, Klientëve dhe Pikave distributore, Ekspansion në rritje edhe në Tregun ballkanik, si në Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, etj. ”K.I.D-ALB Shpk”: Një emër Simbol i Industrisë Shqiptare dhe një Lider vizionar si Asllan Baraj, e kanë vendosur kompaninë në Toplistën e Kompanive më të rëndësishme në Shqipëri. ”K.I.D-ALB Shpk”: Besueshmëri, Inovacion, Sukses, Çmime mjaft konkurruese.

Address

Our Address:

Fabrika e Tullave,Maminas

GPS:

41.3657953, 19.5920832

Plan My Route