KAD Shpk është një nga agjensitë detare më të mëdha dhe më me eksperiencë në Shqiperi. Bërthama e saj u krijua në vitin 1998 nga ekspertë që punonin në këtë fushë prej shumë vitesh ndërsa sot stafi i saj përbëhet prej 15 vetësh ku përfshihen: inxhinjerë transporti, ekonomistë transporti dhe një oficer navigator.  Ne kemi një “curriculum” mjaft të pasur në fushën e përfaqësimit detar.
Prej vitit 1999 jemi lidhur me Kompaninë e njohur detare greke “Halkidon Shipping” dhe në bazë të kontratave të përfaqësimit i ofrojmë kësaj kompanie shërbimin e agjentit detar në portin e Durrësit si dhe përfaqësimin e saj në territorin e Republikës së Shqipërisë. Në bazë të një grafiku të rregullt lundrimi prej më shumë se dhjetë vitesh, ne operojmë në linjën detare Durrës – Trieste ndërsa prej vitit 2011 jemi lidhur me Kompaninë “Albanian Ferries” dhe operojmë në linjën detare Durrës – Bari.

Address

Our Address:

Rruga Skenderbej, Durres, Shqiperi

GPS:

41.3289695, 19.4406035

Telephone:
Email:
Plan My Route