Kaldaja sh.a është një kompani me një aktivitet të madh në sektorin e industrisë mekanike që nga viti 1969 dhe vazhdimisht ka ruajtur të njëjtën strukturë të produktit edhe pas ndryshimit të saj në ndërmarrjen e aksioneve në qershor 1998 dhe privatizimin e saj të plotë në nëntor 2001.

Me përvojën e tij të gjatë në industrinë mekanike, “Kaldaja” sh.a ka, si një nga përbërësit kryesorë të saj, një pozicion të favorshëm, një staf teknik të mirë dhe një ekip saldatorësh dhe asambleve të specializuara, si dhe përvojën që bën administrimin e mundshëm të punës .

POZICIONI

I ndodhur në zonën industriale të Durrësit, Kaldaja sh.a ka një strukturë të madhe prej 8’500 m, dhe sipërfaqe të mbuluar 6’200 sqm. Positionshtë pozicionuar strategjikisht midis tre mënyrave kryesore që shkojnë në të gjithë Shqipërinë, pranë Autostradës që lidh me Tiranën dhe Kosovën, si dhe pranë Autostradës që shkon në qytetet jugore të Fierit dhe Vlorës. Mos favorizohet se është e vendosur edhe vetëm 1 km larg nga Porti i Durrësit.

EKIPI
Përfshirë personelin tekniko-administrativ të dy kompanitë kanë së bashku një forcë pune të të punësuarve të përhershëm të afro 40 personave me moshë mesatare 36 vjeç, nga të cilët 4 inxhinierë (mekanikë, strukturorë dhe mjedisorë), 4 teknikë me përvojë 30 vjeçare, 3 kontabilistë me kualifikim të mesëm dhe më të lartë dhe 28 punëtorë prodhimi.

PERSPEKTIVA Me numrin e sotëm të të punësuarve dhe inventarizimin e makinerive ekzistuese mund të arrihet një vëllim pune (prodhimi dhe instalimi) prej 60-100 ton / muaj dhe me një forcë të shtuar të punës mund të arrijmë deri në 120-200 ton / muaj, duke supozuar se rritemi me 50% numri i punonjësve tanë të përhershëm …

Address

Our Address:

L.14, Rr. Mikepritja Durrsake, Shkozet, Durres

GPS:

41.321759261082, 19.476966241734

Telephone:
Plan My Route