SHANSI PER TE ZGJEDHUR

KL-ED KABELL

KL-ED Kabëll u themelua ne vitin 2005, si operator TV Kabllor analog.
Ne vitin 2014 filloi procesin e digjitalizimit dhe ofrimi i sherbimi TV Digjital Kabllor,i licensuar nga AMA ( Autoriteti i Mediave Audiovizive ) dhe Internet i licensuar nga AKEP ( Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ) per qarkun Durres.
KL-ED Kabëll ju dhuron eksperiencën unike të shijimit të televizionit falë larmishmërisë së kanaleve për të gjithë familjen dhe lundrim të shpejtë në internet dhe perdorimin e tij pa limit.

 

Opening Hours

Monday

8.30 - 17.30

Tuesday

8.30 - 17.30

Wednesday

8.30 - 17.30

Thursday

8.30 - 17.30

Friday

8.30 - 17.30

Saturday

8.30 - 17.30

Sunday

8.30 - 17.30

8.30 - 17.30

Address

Our Address:

ZYRA PLAZH: L.13, Rruga Pavarsia, Perballe kompleksit Florida, Plazh, Durres

GPS:

41.3087814, 19.4883101

Email:
Plan My Route