Kompania Labos është fillimisht një kompani shqiptare e themeluar në vitin 1993 me bazën e saj të vendosur afër kryeqytetit, si dhe portin më të madh të Shqipërisë.

Kompani e cila meret me prodhimin dhe tregtimin e produkteve gjysem te gatshme ne dru, importimin dhe eksportimin e prodhimeve gjysem te gatshme ne dru.

Kualiteti

Ne furnizojmë produktet më të mira të modernizuara WPC për të hartuar dhe dekoruar jetën tuaj ideale të jetesës në natyrë me çdo mot.

Përgjejsia Sociale

Ne kujdesemi për mjedisin. Labos promovojnë në mënyrë aktive aktivitete që sjell përfitime të njëkohshme ekonomike dhe sociale.

Ri-pyllëzimi

Ne përdorim një portofol teknologjik për të studiuar, optimizuar dhe monitoruar projekte të mëdha të ripyllëzimit.

Address

Our Address:

4 RRUGET, SHIJAK

GPS:

41.3428874, 19.5474653

Email:
Plan My Route