Eshte nje rrugetim i gjate, nje rrugetim sa i bukur dhe i veshtire, i mbushur plot me arritje, sfida por edhe ulje ngritje te cilat me kalimin e viteve dhe rritjen e ekperiences ben qe te jemi suksesshem ne punen tone. Jemi te bindur per kete, kjo jo si pasoj e investimeve qe vijne e shtohen ne vite, me produkte origjinale, me shumellojshmeri, unike ne treg.

Arritja jone me e madhe eshte klienti, ato vijn e shtohen dita dites. Bashkepunimi me klientin na ka bere qe te plotesojme kerkesat e tyre dhe te permiresojme problematikat qe dalin, te jemi gjith kohes koherent me kerkesat e tregut, te shpejte ne dorezimin e porosive,  luftojme shum qe te rrespektojme gjithmon shprehjen Klienti ka gjithmone te drejte

REAL DHE TE VERTETE

E filojmë me këtë karakteristikë tonën për shkak të vërtetësisë produkteve që ne importojmë nga ITALIA, kjo na bën të jemi të vëmëndshëm për të vënë gjithë disponibilitetin tonë me fakte duke këmbëngulur tek origjina e produkteve MADE IN ITALI

PROFESIONIST

Eksperienca shumë vjecare e cila ka fillesën që nga viti 1998, me produkte cilësore që ne importojmë nga fabrikat më në zë në ITALI, shkëmbimit të eksperiencave, shpjegimit të produkteve sipas kërkesave jo vetëm financiare por edhe shëndetsore. Këtë ekperiencë ta mundëson puna e gjatë dhe e pa lodhur me profesionistë Italianë të fushës

KONKURENT NE TREG

Për shkak se ne jemi një vënd i varfët nuk do të thotë se ne nuk vleresojmë cilësinë, kështu bashkëpunimi me më të mirët na bën që dhe duke dhënë informacionin e duhur të konkurojmë denjësisht. Firmat tona me produktet e tyre të shumë llojshme na japin mundësinë të gjejmë veten të gjitha shtresat e popullsisë. Si në cmim ashtu edhe në cilësi dhe një konkurencë të ndershme.

DISTRIBUTOR EKSKLUZIV

Megaflex ka ekskluzivitetin e shpërndarjes për firmat që importon nga Italia, për të gjithë shqipërinë, ka të drejtë të shesi direkt me cmimet e fabrikës, do të thotë se është një lloj sikur ju të blini në Itali duke kursyer trasportin dhe kohën tuaj.

Address

Our Address:

Lagja 14, Rruga Mikpritja Durrsake, Godina 35, Hyrja 5, Shkozet – Durres (AL)

GPS:

41.322050992213, 19.476868820216

Plan My Route