“Meshkurti shpk” është krijuar ne 2001 dhe ka nje shtrirje prej 26142 m² nga te cilat 14751 m² te mbuluar.

Kompania operon ne te gjithe tregun Shqipetar ne fushen e prodhimit dhe tregetimit te pajisjeve industriale per bare , restorante , fast food e piceri , supermarket , pasticeri e akullore.

Me nje rritje konstante qe nga krijimi I saj ne 2001 kompania ka zgjeruar linjen e prodhimit duke implementuar dhe makineri me kontroll numerik qe ofrojne cilesi dhe shpejtesi ne prodhim edhe ne sasi te medha.

Tashme Meshkurti operon me filialin e saj ne Kosove si dhe kryen punime edhe ne vende te europes si Itali,gjermani etj pasi produktet plotesojne normat europiane te cilesise.

Address

Our Address:

Autostrada Tirane - Durres KM 27 S.Z.Xhafzotaj Rrashbull 2021 Durres Albania

GPS:

41.34673856449258, 19.50604692228119

Plan My Route