Shtypshkronja Milenium i Ri operon prej më shumë se 16 vitesh në tregun e botimeve në letër. Me një staf të kualifikuar dhe me aparaturat me moderne, kemi lënë gjurmë në këtë treg me shtypjen e një cilësie shumë të lartë të një morie librash, revistash,broshurash, fletëpalosjesh, reklamash dhe materialesh të tjera.

Shtyshkrime te te gjitha llojeve si revista, gazeta, etj. Shtepi botuese. Transport per vete dhe per te trete.

Address

Our Address:

XHAFZOTAJ Autostrada Tirane-Durres, Godine 1 kateshe, perballe Mektrin Motor

GPS:

41.35402594566006, 19.521227318771356

Plan My Route