NEREIDA

Agjensi detare dhe spedicionere. Import eksport të mallrave të ndryshme, transport detar, tokësor, peshkim selektiv. Ushtrim të veprimtarisë për survejimin e mjeteve lundruese.

Address

Our Address:

Lagjja nr. 3, rruga Skenderbej, Fly Tower, kati 10 2000 - Durrës

GPS:

41.309948914088, 19.448067921365

Plan My Route