Eksperiencë shumëvjeçare në Shijen e rafinuar të ëmbëlsirave dhe tortave. Cilësi, Standard, Kualitet, Freski dhe Shije. Shërben me profesionalizëm edhe për evente apo gëzime të ndryshme familjare. Torta, Amareta, Ëmbëlsira, Çokollata, Konfeta, etj.

Address

Our Address:

L.11, Rr.Dyrrah, Durres

GPS:

41.31807989766442, 19.449725526536565

Web:

-

Plan My Route