Pespa Group
Fillimi juaj, zhvillimi ynë
“PESPA ALUMIN” shpk.

Ajo u themelua në 1990 në Shqipëri nga Z. Lavdosh PETOSHATI. Ne jemi te specializuar në industrinë e aluminit, me më shumë se 40.000 m2 lokale afariste dhe 23 Njësi prodhuese dhe 26 vjet përvojë. Ne kemi më shumë se 400 të punësuar në Shqipëri. Aktiviteti ynë bazohet në cilësi, kosto konkurruese, fleksibilitet dhe garanci!

Ne kemi arritur të marrim projekte nga SH.B.A., Irlanda, Italia dhe shumë më tepër. Gjithashtu, kemi përfunduar projekte të mëdha si Ambasadori 3 në Tiranë, Hotel Premium në Durrës dhe shumë në pjesën e jashtme. Ne kemi shumë produkte tona që janë të bazuara në strukturën e aluminit dhe disa prej tyre janë renditur këtu: Strukturat parësore ballkone Bar dhe Restorante Beach Bar Dyqan me pakicë Modulare Barracks Shkallë Shtëpia e kontejnerëve Villas Struktura qendrore Sistemi i pistonit Sistemet e dritareve dhe dyerve rrëshqitëse (sistemet e dyerve me dy palosje) Muri i brendshëm Muri i jashtëm gijotinë Roati i xhamit Sistemet e ndarjes së zyrave Sistemet e kangjellave Sisteme Pergola Sisteme montimi fotovoltaik Struktura sekondare Shkelës i Diellit Sistemet e murit dhe fasadave të perdeve Sistemet e mbrojtjes diellore Vizioni, misioni dhe vlerat Bota po kalon shumë ndryshime dhe evolucioni global ju bën të shihni anën tjetër të medaljes.

Por çfarë do të ishte pa një vizion, mision dhe vlera?! Kjo është arsyeja pse ne kemi një pamje të qartë të këtyre tre gjërave që do të na udhëheqin në nivele të reja. Rritja e emrit tonë midis kompanive udhëheqëse është qëllimi ynë dhe i ngadalshëm po e arrijmë atë. mision Misioni që i vendosëm vetvetes është të bëjmë jetën tuaj më të mirë duke ndërtuar një produkt që do ta pëlqeni dhe shijoni. Të qenit një nga furnizuesit më të mirë të aluminit është një mision në vetvete. Pa dyshim, ndërtesat tuaja do të duken shumë më mirë me produktet e patentuara me cilësi të lartë që ne ofrojmë. Teknologjia dhe Estetika është më e mira, mund ta gjeni vetëm në kompaninë tonë me një çmim të shkëlqyeshëm. vizion Ne gjithmonë kishim një vizion që na bëri të punojmë më shumë nga dita në ditë. Tani kemi diçka tjetër në mendje që do të ndryshonte mënyrën sesi keni parë sistemet e aluminit. Prodhimi i tyre me cilësi më të mirë dhe standarde sesa kompanitë më të famshme është qëllimi dhe vizioni ynë.

Vlerat

Vlerat janë thelbi i një biznesi dhe kjo është arsyeja pse ne duam t’ju tregojmë filozofinë tonë për të bërë gjëra. Si i afrohemi klientëve tanë dhe çfarë përfaqësojmë. · Integriteti: Të gjithë e dimë se pa u integruar në diçka nuk shkon ashtu siç duhet. Kjo është arsyeja pse ne vendosim shumë nga përpjekjet tona në këtë aspekt. Ne i mbajmë premtimet dhe angazhimet tona në këtë mënyrë klientët mund të ndërtojnë besim ndaj punës sonë. Të jesh i sinqertë në biznes është një gjë kryesore dhe të jesh në gjendje të mos ndikohesh nga simpatia është një gjë e shkëlqyeshme. · Fryma e ekipit: Të gjithë ata që punojnë për ne kanë diçka që duhet të mbajnë në mend: Fryma e ekipit. Pa të, ne si kompani nuk do të lëviznim kaq shpejt në shkallët e suksesit. 30 vjet përvojë na mësoi se është e rëndësishme të punosh si një. Gjërat do të bëhen shpejt dhe rezultatet do të ishin më të mira. Komunikimi dhe dialogu në një vend pune janë të rëndësishme sepse ju lejon të mësoni dhe të rriteni në aspektin e punës. · Iniciativa: Ne e marrim seriozisht çdo burim dhe synojmë përparimin e kompanisë, kjo është arsyeja pse marrim gjithçka nga fillimi deri në fund. Duke u nisur nga ideja dhe duke përfunduar me produktin përfundimtar në duart tona. · Besnikëria: Faktori kryesor që ju bën të kaloni vitet është Besnikëria. Ne jemi besnikë ndaj stafit dhe klientëve tanë, kjo është një arsye që kemi arritur të jemi në këto nivele të larta për 30 vjet. Sigurimi i Cilësisë Si një kompani e profileve të aluminit, klientët tanë duan të marrin një siguri se cilësia është ajo që ata i thanë. Ne na pëlqen të tregojmë vlerat tona të shkëlqyera në sigurimin e cilësisë dhe të gjithë klientët tanë mbeten të lumtur dhe të kënaqur me produktin përfundimtar. Ne trajnojmë të gjithë punëtorët tanë për të arritur atë që kemi sytë tanë. Dërgimi i tyre në trajnime dhe marrja e reagimeve pozitive është gjithashtu për të mirën tonë dhe të tyre. Meqenëse produktet tona shkojnë në ndërkombëtar është e nevojshme që të kemi menaxhim të mirë në stafin e prodhimit sepse ky është një përparësi themelore për ne.

Risi

Ne prodhojmë një profil alumini me cilësi të lartë dhe jo vetëm atë, por japim një dizajn estetik të përsosur. Kjo na dallon nga të tjerët. Ne japim formën që dëshironi dhe nuk është një fikse që nuk mund të bëhet më mirë. Duke e bërë veten fleksibël si klientët tanë dëshirojnë t’i bëjmë ata të lumtur dhe gjithashtu të eksplorojmë diçka tjetër në punën tonë. Duke punuar në një metodë kërkimi dhe zhvillimi ne arrijmë të krijojmë produkte të reja me ndihmën e inxhinierëve tanë shumë të trajnuar. Laboratorët tanë nuk marrin ditë pushimesh, por ata eksperimentojnë gjithmonë në gjëra të reja dhe inovacione. Magazina e aluminit prodhon çdo ditë diçka të re që na lejon të shohim se me çfarë mund të dalim në treg. Nëse keni një vizion që është diçka tjetër nga e jona, ne jemi shumë të hapur për ta dëgjuar dhe për ta prodhuar ashtu si dëshironi. qëndrueshmëria Profili ynë alumini është më se i qëndrueshëm. Ne arritëm ta prodhonim atë me njohuri dhe mendime ose atmosferë gjithashtu. Duke menduar për tokën ku ne punojmë dhe marrim të gjitha burimet e saj, është e ligjshme të mendojmë edhe për ne si ne. Krijimi i një produkti miqësor me eko që nuk dëmton mjedisin është diçka që çdo klient pëlqen të dëgjojë. Produktet tona janë patentuar sipas standardeve evropiane dhe kështu do të duam t’i ruajmë. Përgjegjësia shoqërore e ndërmarrjes Ne kujdesemi për çdo person që ka një marrëdhënie me kompaninë tonë. Kujdesi për punëtorët tanë në një mjedis shoqëror dhe gjithashtu komunikimi i mirë me klientët është thelbësore. Nëse jeta shoqërore brenda kompanisë shkon mirë, atëherë puna do të përmbushet më shpejt nga sa mendojmë të gjithë. Punëtorët vendosin madje edhe veten e tyre emocionale në produkt për të prodhuar diçka inovative. Kjo ndodh sepse vendi i punës ka kërkesa për kodin etik për të gjithë ata që hyjnë dhe dalin. Certifikatat Ndërsa biznesi ynë vazhdon të rritet në çdo aspekt dhe zhvillimi i sigurimit tonë të cilësisë është në lëvizje kemi marrë shumë çertifikata. Produktet tona të patentuara janë të gjitha nga ato standarde të rrepta evropiane. Jo vetëm kaq por edhe në ato ndërkombëtare Pespa Group respektoi të gjitha standardet. Kjo na bën konkurrues dhe na jep një avantazh të madh në lidhje me kompanitë e tjera përreth. Arsyeja kryesore për të zgjedhur sistemet tona është se kemi një frymë ekipore dhe bashkëpunojmë me partnerët tanë në secilin hap që bëjmë. Pespa Group fitoi shumë çertifikata duke filluar nga Qualanod Evropian, Wipo, Istituto Giordano, ISO, CE, Zyra e Patentave Evropiane dhe shumë më tepër. Ne nuk do të ndalemi këtu, përkundrazi, ne do të punojmë më shumë për të arritur gjëra të mëdha së bashku me partnerët tanë dhe ju si klient.

Address

Our Address:

-

GPS:

41.32643813362236, 19.48620827200624

Telephone:

-

Plan My Route