Atmosfera dhe gjendja shpirtërore në restorant PIAZZA janë të veçanta. Ne ju ofrojmë jo vetëm recetat më të mira të pjatave tipike të peshkut, por edhe disponimin e shumë gjërave: interier, muzikë, kamariere …

Ne i vendosim zemrat dhe shpirtrat tanë në çdo pjatë që gatuajmë për t’ju ndihmuar të ndjeni dridhjet e ajrit të freskët të detit dhe t’ju transportojë në skenat piktoreske të kohërave antike. Zgjidhni çdo pjatë nga menuja e cila mund t’ju ndihmojë të provoni shijen e vërtetë.

Shumë njerëz e admirojnë ushqimin tonë. Dashamirë të mëdhenj të madhështisë së kuzhinës ndërkombëtare apo shqiptare si lasagna, lloje të ndryshme makaronash, qofte dhe spageti vijnë në restorantin tonë. Pra, ne ju ofrojmë përzierjen e përbërësve të freskët sezonalë, mallrave të rafinuara dhe recetave dhe teknikave më të mira.

Ne bëjmë çmos për të shërbyer ushqim të shijshëm.

Address

Our Address:

Veliera Durres

GPS:

41.309018634341335, 19.446510274066178

Plan My Route