Tregti me shumicë e pakicë, import -eksport te medikamenteve dhe produkteve farmaceutike humane dhe veterinare, të makinerive, të instrumenteve dhe pajisjeve veterinare, import – eksport të makinerive, pajisjeve, instrumenteve laboratorike, import -eksport të kimikateve dhe lëndëve të para për prodhim ilaçesh etj.

Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (për kafshë – farmaci veterinare)

Tregtimi me shumicë i barnave (për kafshë)

Address

Our Address:

Durrës L.6 RR. MALIQ MUCO 53

GPS:

41.3329706, 19.5225939

Telephone:
Email:

-

Web:

-

Plan My Route