SIND AL SHPK është një lider në fushën e tregtimit të aksesorëve dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve në alumin dhe PVC.
DISTRIBUTOR I LICENSUAR NE
SHITJE ME SHUMICE

Ofron për tregun vendas Aksesorë të Certifikuar për Profilet e Duraluminin ne sitemin e GREKUT(CE) Termik,Skorrevole dhe SISTEMA UNO
Materiale të TEKNOLLOGJISE MADE IN ITALY të cilësisë së lartë
Kjo gamë e Gjerë Artikujsh vjen nga bashkëpunimi i drejpërdrejtë prej disa vitesh me Prodhues dhe kompani italiane të mirnjohura nga tregu Botëror
#CERVELLINI*
#ISEO*
#KOMMI*
#RAGNI*
#CISA*
#COMUNELLO*
#SAPmotori*
#MASTER*
#PRODUCTA*
#FlliMARIANI *
#FIBI

Address

Our Address:

Shkozet.Rruga Bajram Tusha. Lagja14. Perballe MetalboxLani

GPS:

41.3231044, 19.4809002

Plan My Route