Starcon Shipping është nën-agjent zyrtar i COSCO SHIPPING LINES (Greqi) dhe është përgjegjës për rajonin e Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë dhe Kosovës.

Kompania është themeluar në vitin 2018 me selinë e saj me qendër në Shkup, Maqedoni e Veriut dhe dega e saj në Durrës, Shqipëri.

Me bollëkun e shërbimeve dhe praninë e fortë në treg, Starcon Shipping është bërë një lider i njohur në rajon dhe një nga bizneset me rritje më të shpejtë.

Kompania China Ocean Shipping (Group)  si COSCO ose COSCO Group, është një kompani kineze e furnizuesve dhe shërbimeve logjistike në pronësi të shtetit. Selia e saj është në Ocean Plaza në Qarkun Xicheng në Pekin.

Ai zotëron 1114 anije, duke përfshirë 365 anije me shumicë të thatë, një flotë kontejneri me një kapacitet prej 1.580,000 njësi ekuivalente me njëzet këmbë (TEU), dhe një flotë tankistësh prej 120 anijeve. Flota thërret në mbi një mijë porte në të gjithë botën. Ajo renditet e treta më e madhe në të dy numrat e anijeve kontejnerë dhe vëllimi i përgjithshëm i kontejnerëve në botë. Në vitin 2012, ajo ishte në 15 markat më të mira të Kinës. Transporti COSCO është kompania e tretë më e madhe e transportit të kontejnerëve në botë.

Address

Our Address:

Rr. Taulantia, Kulla II, Kati II, Durres, 2001 AL

GPS:

41.309895566248215, 19.44477734791564

Web:

-

Plan My Route