Import, eksport, tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm elektrik, hidraulike, sanitare, ndriçues, ndërtimi, produkte industriale, kondicionim, pompa, termofasadë, bojra, filtra uji. Projektim, zbatim, vendosje dhe mirëmbajtje e sistemeve elektrike, hidraulike, sanitare, ndriçues, sisteme filtrimi uji, sistem kondicionimi, të termofasadave.

Address

Our Address:

DURRES Borake,km.15,ne krah te Autostrades Durres-Tirane

GPS:

41.3646826, 19.5601562

Telephone:
Plan My Route