Tropikal Resort eshte absolutisht destinacioni kryesor i turisteve shqiptar dhe te huaj. Te cilet dine se  cfar kerkojne nga nje resort si edhe e njohin mire shijen e komfortit,luksit dhe elegances,detaje qe karakterizojne resortin tone.

Tropikal resort eshte i pozicio nuar ne qytetin e Durresit me nje hapesire prej disa hektaresh dhe qendron mes bukurise natyrore aty ku qetesia e gjelberimi nderthuret natyrshem me kenaqesine dhe sharimin e brigjjeve te Adriatikut. Largesia nga deti eshte 0 m.

Tropikal Resort cdokush ka mundesine te gjej gjithcka qe kerkon ne nje vend te vetem . Bare, Restorante, Disko Verore, Sherbime ne Plazh, Sherbime ne Pishine, Ekipe Animatoresh, Aktivitete Muzikore, Kend Lojrash dhe Ambjente Sportive, Organizim Eventesh te ndryshem, Salle Konferencash.

Resorti yne gjithashtu ofron Sherbime si :Parking te Siguruar,
Survejim me Kamera, Security Staff, Qender Shendetsore,Sherbim Lavnterie, Bay Wach.

Opening Hours

Monday

24 H

Tuesday

24 H

Wednesday

24 H

Thursday

24 H

Friday

24 H

Saturday

24 H

Sunday

24 H

Contact Owner
Plan My Route