Vertigo është një eksperiencë stimuluese për shqisat. Dizajni modern krijon një atmosferë estetike të verbuar.

Të përjetoni eksperiencën Vertigo, do të thotë ti dorëzoheni instinkteve, të transportoheni nga ritmet e sofistikuara të shijeve dhe përzgjedhja e verërave nga llojet më të mira, apo të tundoheni nga aromat që vijnë nga kuzhina. Krijimet e shefit tonë, të realizuara nga vetëm përbërës të cilësisë më të lartë, plotësojnë të gjitha dëshirat e të dashuruarve mbas gatimeve. Vetëm ose në grup, Vertigo është vendi ideal I takimeve për evenimente të paharrueshme.

Provokoni shqisat tuaja duke u joshur nga shijet dhe aromat e kuzhinës tonë.

Address

Our Address:

Rruga Taulantia, Durrës

GPS:

41.312272918059, 19.434552767151

Telephone:
Plan My Route