Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës mirëpret me kënaqësi ftesën për të qenë i pranishëm në takimin midis Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Gjirokastrës dhe asaj të Janinës.

Sot me datë 25.06.2021 Kryetari Z. Isteri mori pjesë në organizimin e bërë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Gjirokastër dhe asaj të Janinës.
Një takim i frytshëm dhe tejet interesant ku diskutuan çështje me interes të përbashkët duke e vënë theksin te intensifikimi i marrëdhënieve ekonomiko – tregtare. Greqia është një partner strategjik dhe ekonomik shumë i rëndësishëm i Shqipërisë. Të pranishëm ishin edhe Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Z. Eduard Shalsi, Ambasadorja e Greqisë në Shqipëri, Kryetari i Dhomës së Biznesit të Janinës, Atasheu Ekonomik i Ambasadës Greke si edhe përfaqësues të bizneseve të zonës.#EduardShalsi #ministershtetipermbrojtjenesipermarrjes #komunikimivazhdueshem #pranebiznesit#dhomatetregtise #binjakezim #bashkepunim #projekte#ekonomi#industri #sektor#investim #telekomunikacion#sistembankar #SophiaPhilippidou #DimitrisDimitriou#MaksimHoxha Dhoma e Tregtise dhe Industrise Gjirokaster Επιμελητήριο Ιωαννίνων #ccidr #ministershtetipermbrojtjenesipermarrjes