Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Thirrja per ekspertet

Titulli i punës: Ekspert në shkrim projekti në kuadër të Western Balkan Fonds (ERC Grants) Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është në kërkim të një eksperti në shkrimin e Projekteve. Duke qënë se është hapur Thirrja për Propozime për Fuqizimin e Bashkëpunimit Rajonal (ERC Grants) Fondit të Ballkanit Perëndimor, e bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian, […]

Propozim për miratimin e orareve të lëvizjes së mjeteve gjatë sezonit turistik 2024

Në vijim të bashkëpunimit  ndërmjet Bashkisë Durrës dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Kryetari i Dhomes,  Z. Artan Luku  zhvilloi një takim  me Kryetaren e Bashkise Znj. Emiriana Sako  ku u diskutua një çështje që prek drejtpërdrejt biznesin që ka të bëjë me “Orarin lëvizjes së mjeteve ATP”. Gjithashtu Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë […]

Projekti Enterprise Europe Network – Albania (EEN)

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës në kuadër të projektit Enterprise Europe Network – Albania (EEN) zhvilluan takimin e dytë me përfaqësuesit e organizatave partnere: Qendra për Promovimin e Konkurueshmërisë, Dhoma Ekonomike e Gruas, Agjencia Rajonale e Zhvillimit Tiranë dhe Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit. Diskutimet kryesore ishin: mbi aktivitetet e projektit, komunikimin […]

Projekti Zero-C

Në datat 18-19 Janar 2024, përfaqësues nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës morën pjesë në takimin fillestar të projektit Zero-C në ambientet e Universitetit Aleksandër Moisiu Durrës. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është një nga dhjetë institucionet partnere të projektit “Zero-C: Rritja e njohurive dhe aftësive në institucionet e Arsimit të Lartë në […]

Projekti GreenWB Erasmus+

Në datat  10-11 Janar 2024, përfaqësues nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës morën pjesë në takimin Fillestar të projektit GreenWB Erasmus+ në ambientet e Universitetit të Tiranës dhe Universitetit Europian të Tiranës. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është një nga dhjetë institucionet partnere të projektit “Green Innovation Living Labs for Rajonal Entrepreneurial Cooperation”. […]

Trajnimet PREMA

Për bizneset e vogla dhe të mesme në Shqipëri! Me datë 14 Dhjetor 2023 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës organizoi një Seminar informues mbi “Trajnimet PREMA në Shqipëri”. Kjo iniciativë financohet nga Projekti GIZ- ProSEED, dhe zbatohet nga Qendra Balance në bashkëpunim me Dhomën e Industrisë dhe Tregtisë Durrës. Mjedisi i të bërit biznes […]

Njoftim për Panair

DHOMA E TREGTISË DHE INDUSTRISË DURRËS JU NJOFTON Zyra për Çështjet Ekonomike & Tregtare e Ambasadës Greke në Tiranë dëshiron t’ju përcjellë njoftimin e organizatorëve të Panairit të 10të Ndërkombëtar të TURIZIMIT & KULTURËS  që është programuar për në datat 6-8 DHJETOR, në ambjentet e ZAPPEION MEGARO në Athinë. Për më shumë informacion lutemi vizitoni […]

Forumi AIC

Më 10/10/2023, në Budva, Mal i Zi,  u mbajt mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme me Anëtarët e Forumit AIC, mbledhje në të cilën, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës u përfaqësua nga vetë Kryetari i saj Z. Artan Luku. Presidenti Joze Tomaš, hapi mbledhjen duke prezantuar, aktivitetet e shumta të kryera gjatë periudhës 2 vjeçare […]

Top

You Might Be Also Interested In: