Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Z. Alban Isteri mori pjesë në mbledhjen e rradhës së Forumit AIC (Dhomat e Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit).

Siç ishte premtuar, Brindizi ishte selia e Forumit AIC  për 2 ditë. Një ngjarje ndërkombëtare që mblodhi mbi 50 delegatë nga i gjithë pellgu i Mesdheut. Një mundësi për të bërë të njohur Brindizin, për të bashkuar miqësi dhe për të planifikuar marrëveshje që do të sjellin mundësi dhe punë të mëdha në territor. Faleminderit […]

Vizitë e Presidentit të Dhomës së Tregtisë së Janinës në Durrës

Një vizitë në Durrës u zhvillua nga Kryetari i Dhomës së Janinës Dr. Dimitrios Dimitriou i shoqëruar nga këshilltari i jashtëm i Dhomës për komunikim dhe marketing, z. Konstantinos Kiritsis.Programi i takimit përfshinte përveç një vizite në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe një takim me CEO e portit të qytetit.Drejtori i Përgjithshëm Z. […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës në bashkëpunim me Fakultetin e Biznesit UAMD me datë 31 maj 2022, organizoi  𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽in 𝗺𝗯𝗶 “𝗕𝗮𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲𝗱 𝗦𝗰𝗼𝗿𝗲𝗰𝗮𝗿𝗱 & 𝗖𝗿𝘂𝘀𝗰𝗼𝘁𝘁𝗼 𝗱𝗶 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹𝗹𝗼”.

Fokusi i këtij Workshopi ishte njohja me kulturën e sipërmarrjes, me parandalimin e krizave, se si mund të rrisim dhe të bëjmë sa më të suksesshëm një biznes. Dekani i Fakultetit të Biznesit 𝘗𝘳𝘰𝘧.𝘚𝘩𝘬ë𝘭𝘲𝘪𝘮 𝘍𝘰𝘳𝘵𝘶𝘻𝘪  prezantoi pjesëmarrësit me programet e studimit të ofruara nga Fakulteti i Biznesit dhe kërkoi prej tyre mendime, propozime për përmiresimin […]

Tryezë e rrumbullakët për Dhomën e Tregtisë – Sistemi i Dhomave të Tregtisë në Rajonin e Adriatikut dhe Jonit, ku marrin pjesë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, Forumi i Dhomës së Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit

Tryezë e rrumbullakët për Dhomën e Tregtisë # – Sistemi i Dhomave të Tregtisë në Rajonin e Adriatikut dhe Jonit, ku marrin pjesë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, Forumi i Dhomës së Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit, Nisma dhe Presidentët/Zëvendëspresidentët/Drejtorët e Dhoma e Tregtisë/Ekonomisë nga Shqipëria, Italia, Mali i Zi, Kroacia, Bosnje – Hercegovina, […]

NJOFTIM

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës shpreh ngushëllime për vdekjen e ish Kryetarit të Dhomës Z. Andrea Xhavara. Komuniteti i biznesit ndjehet sot i tronditur për ikjen e parakohshme të Z. Andrea Xhavara. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është krenare dhe përherë falënderuese për kontributin e Z. Andrea Xhavara, në vite në drejtimin dhe […]

Në datën 15 prill nisi punimet Konferenca III Shkencore Ndërkombëtare “Studimet Profesionale dhe Tregu i Punës”, organizuar nga Fakulteti i Studimeve Profesionale (FSP) në Universitetin “Aleksandër Moisiu”.

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Alban Isteri: Me UAMD-në kemi ngritur Bordin Strategjik Këshillimor për Inovacion dhe Supërmarrje. Lipset të bashkojmë burimet e përbashkëta për t’u angazhuar në zhvillimin lokal e kombëtar, por edhe në projekte ndërkombëtare.Në këtë aktivitet morën pjesë më shumë se 100 kërkues shkencorë dhe ekspertë nga Shqipëria, Rajoni dhe […]

U zhvillua Panairi i dytë i Punës dhe Karrierës në UAMD

U zhvillua sot në Fakultetin e Biznesit në UAMD, Panairi i Punës dhe i Karrierës për vitin e dytë radhazi. Dhoma e Tregtisë Durrës e përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri, dhe me pjesëmarrjen e 200 bizneseve, Kryetares së Bashkisë së Durrësit, znj. Emiriana Sako dhe të ftuarve të tjerë të nderit. Pjesëmarrësit u përshëndetën […]

Mbledhja e Bordit AIC

Kryetari i Dhomes Z. Alban Isteri  mori pjese ne mbledhjen e Bordit Drejtues te Forumit Adiatiko-Jonian, qe u zhvillua  ne Dhomen e Tregtise Mostar- Bosnje-Hercegovine. Ne kete mbledhje u diskutua mbi ceshtje te ndryshme, u propozuan organizimi i aktiviteteve te ndryshme gjate vitit 2022,  u aprovua progami i veprimtarise se Forumit AIC per vitin 2022,  […]

Aktivitet në Mostar me Forumin AIC

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës e përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri mori pjesë në Forumin Ekonomik dhe Panairin Ekonomik Nderkombetar te organizuar nga Forumi AIC,  që u zhvillua në Mostar (Bosnje – Hercegovinë) nga data 5-9 Prill 2022. Në këtë Forum fokusi kryesor ishte tek sektori i turizmit  në Adriatikun jugor dhe trashëgiminë […]

Top

You Might Be Also Interested In: