Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Aktivitet në Mostar me Forumin AIC

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës e përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri mori pjesë në Forumin Ekonomik dhe Panairin Ekonomik Nderkombetar te organizuar nga Forumi AIC,  që u zhvillua në Mostar (Bosnje – Hercegovinë) nga data 5-9 Prill 2022. Në këtë Forum fokusi kryesor ishte tek sektori i turizmit  në Adriatikun jugor dhe trashëgiminë […]

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Z. Alban Isteri priti në një takim pune Ambasadorin e Republikes së Maqedonisë së Veriut në Tiranë, Z. Dancho Markovski, ditën e premte, datë 19 nëntor 2021.

Fokusi i takimit ishte rritja e investimeve , nxitjen e marrëdhënieve të bashkëpunimit në të gjitha fushat, sidomos atë tregtarë me interes të ndërsjelltë. Nga ana e Z. Isteri u vlerësua dhe theksua se marrëdhëniet me Maqedoninë e Veriut janë në nivel shumë mirë. Në frymën e marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë dhe bashkëpunimit të […]

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Zoti Alban Isteri, mori pjesë në takimin e radhës së Forumit AIC i mbajtur në Split – Kroaci me datat 27 – 28 Tetor 2021

The AI-NURECC Plus Side-Event “𝐒𝐄𝐀 𝐀𝐍𝐃 𝐂𝐎𝐀𝐒𝐓: 𝐀𝐍 𝐈𝐍𝐕𝐀𝐋𝐔𝐀𝐁𝐋𝐄 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐔𝐑𝐂𝐄 𝐅𝐎𝐑 𝐓𝐇𝐄 𝐀𝐃𝐑𝐈𝐀𝐓𝐈𝐂-𝐈𝐎𝐍𝐈𝐀𝐍 𝐑𝐄𝐆𝐈𝐎𝐍” has officially started at 27th October 2021

Takim në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës

Diskutim i frytshëm me Ambasadorin Fabio Pigliapoco, Shef i Sekretariatit të Përhershëm të Nismës Adriatiko-Joniane me Kryetarin e Dhomës së Tregtisë së Durrësit Z. Alban Isteri dhe Zevendës President i Forumit aic për të planifikuar aktivitetet e ardhshme nën #AII Kryesia Shqiptare e Iniciativës Adriatiko-Joniane #Albania #Durrës #5 Tetor #ForumAIC #UNIAdrion #CityForum #EUSAIR

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës më datë 28-29/09/2021 në Ankona-Itali, kishte një seri takimesh mjaft të rëndësishme.

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë dhe që nga zgjedhja e tij si President i Forumit të Dhomave të Tregtisë Adriatik dhe Jon, Presidenti Joze Tomas takoi tre nënkryetarët Gino Sabatini, Alban Isteri dhe Pavle Radovanovic, dhe Sekretarin e Përgjithshëm Michele De Vita. Në këtë takim u bisedua mbi iniciativat dhe aktivitetet […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës pjesëmarrëse në Konferencën ndërkombëtare FORUM AIC – FORUM DANUBIT

Te enjten me date 26.08.2021 Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Z. Alban Isteri në cilsëinë dhe të Zv. Presidentit të Parë të Forumit Adriatiko-Jonian, mori pjesë në Konferencën e Parë të Përbashkët ndërmjet Forumit të Dhomave të Makro-Rajonit  Adriatiko-Jonian dhe Forumin e Biznesit të Danubit, e organizuar nga Dhoma e Ekonomisë e […]

Mbrojtja dhe zbatimi i të drejtave të Pronësisë Intelektuale në Republikën e Shqipërisë

Në kuadër të memorandumit të bashkëpunimit Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale u zhvillua eventi me temë « Mbrojtja dhe zbatimi i të Drejtave të Pronësisë Intelektuale në Republikën e Shqipërisë ». Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës z. Alban Isteri, pasi përshëndeti të pranishmit dhe […]

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës mirëpret me kënaqësi ftesën për të qenë i pranishëm në takimin midis Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Gjirokastrës dhe asaj të Janinës.

Sot me datë 25.06.2021 Kryetari Z. Isteri mori pjesë në organizimin e bërë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Gjirokastër dhe asaj të Janinës.Një takim i frytshëm dhe tejet interesant ku diskutuan çështje me interes të përbashkët duke e vënë theksin te intensifikimi i marrëdhënieve ekonomiko – tregtare. Greqia është një partner strategjik dhe ekonomik […]

Universiteti “Aleksandër Moisiu” në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Bashkinë e Durrësit e të Tiranës organizuan “Panairin e Punës dhe të Karrierës”

Rreth 150 biznese nga Durrësi, Tirana dhe me gjerë morën pjesë në “Panairin e Punës dhe të Karrierës”, i organizuar për herë të parë në Universitetin “Aleksandër Moisiu”.Për disa orë me radhë qindra studentë vizituan stendat e institucioneve shtetërore, sipërmarrjeve dhe organizatave të ndryshme për t’u njohur nga afër me mundësitë e ofruara për praktika […]

Top

You Might Be Also Interested In: