Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës mirëpret me kënaqësi ftesën për të qenë i pranishëm në takimin midis Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Gjirokastrës dhe asaj të Janinës.

Sot me datë 25.06.2021 Kryetari Z. Isteri mori pjesë në organizimin e bërë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Gjirokastër dhe asaj të Janinës.Një takim i frytshëm dhe tejet interesant ku diskutuan çështje me interes të përbashkët duke e vënë theksin te intensifikimi i marrëdhënieve ekonomiko – tregtare. Greqia është një partner strategjik dhe ekonomik […]

Universiteti “Aleksandër Moisiu” në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Bashkinë e Durrësit e të Tiranës organizuan “Panairin e Punës dhe të Karrierës”

Rreth 150 biznese nga Durrësi, Tirana dhe me gjerë morën pjesë në “Panairin e Punës dhe të Karrierës”, i organizuar për herë të parë në Universitetin “Aleksandër Moisiu”.Për disa orë me radhë qindra studentë vizituan stendat e institucioneve shtetërore, sipërmarrjeve dhe organizatave të ndryshme për t’u njohur nga afër me mundësitë e ofruara për praktika […]

Seminari mbi Efiçencën e Energjisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Turizmit (ATA) dhe Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në kuadër të zbatimit të “Programit të Turizmit për Zhvillimin Ekonomik lokal”, të financuar nga Bashkimi Evropian (BE), ka zhvilluar dy workshope online me datën 03.06.2021 dhe 10.06.2021 Objektivi i këtij aktiviteti është […]

Takimi me Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave

Në datën 10 Qershor 2021 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës  në bashkëpunim me  Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave organizoj një takim me temë: Marrja e statusit OEA, lehtësi për biznesin në gjithë rajonin. Në këtë takim morëm pjesë Kryetari i Dhomës e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, Zoti Alban Isteri, perfaqesues te bizneseve potenciale,  antarë […]

Takim Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri, mori pjesë  në takimin e organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve me pjesmarrjen e Znj .Delina Ibrahimaj, Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Znj. Emiriana Sako Kryetare, Bashkia Durrës, dhe me përfaqësues të DRT Durrës me temë: Plani i masave të turizmit. Në […]

UAMD tryezë të rrumbullaket mbi bashkëpunimin midis kërkimit shkencor dhe sipërmarrjes

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri, mori pjesë  në tryezën e rrumbullakët që u zhvillua Më datë 9 Qershor 2021, në mjediset e Universitetit “Aleksandër Moisiu”me temë “Krijimi dhe ngritja e formave të bashkëpunimit midis kërkimit shkencor dhe sektorit privat”. Takimi ishte në kuadër të Projektit “Universiteti në shërbim të shoqërisë […]

“Panairi i Punës dhe i Karrierës”. Gjej punën dhe praktikën e duhur profesionale!

“Panairi i Punës dhe i Karrierës”. Gjej punën dhe praktikën e duhur profesionale! Universiteti “Aleksandër Moisiu” në bashkëpunim me Bashkinë e Durrësit, Bashkinë e Tiranës, Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Durrës dhe Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë, në datën 24 qershor, në Fakultetin e Biznesit, Spitallë do të organizojë “Panairin e Punës dhe […]

Një memorandum bashkëpunimi dhe mirëkuptimi ndërmjet Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës, e përfaqësuar nga presidenti i saj z. Alban Isteri dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Chieti-Pescara u nënshkrua të Premten 4 Qershor në Pescara Itali.

Një nënshkrim i rëndësishëm që i hap rrugë implementimit të një serie iniciativash midis dy vendeve që synojnë intensifikimin e marrëdhënieve ekonomike dhe bashkëpunimin brenda Makro Rajonit Adriatiko Jonian dhe në lidhje me sektorët e konsideruar strategjikë për politikën EUSAIR: dixhitalizim, infrastrukturë, ekonomia e gjelbër, agro-ushqimi dhe peshkimi, industria prodhuese, zejtaria, turizmi etj.

Top

You Might Be Also Interested In: