Trajnim me ekspertë kontabël, kontabilistë dhe specialistë të financës

Trajnim i organizuar nga Dhoma e Durresit në kuadër të ndryshimeve ligjore në fushën e taksimit të biznesit ku interes të veçantë paraqet “Ligji i ri për Tatimin mbi të ardhurat”.
Trajnues eksperti fiskal dr. Edvin Stefani, Pedagog në Universitetin Barleti, Tiranë.