Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

PANAIRI NDERKOMBETAR I TURIZMIT “PLACE2GO”

PANAIRI NDERKOMBETAR I TURIZMIT “PLACE2GO” Në kuadër të projektit “Zinxhiri i Turizmit: bashkëpunimi midis Emilia-Romagna dhe Marche me Shqipërinë, Kroacinë dhe Malin e Zi”, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës së bashku me një grup operatorësh turistikë lokale, antarë të ATA, si: Hotel Belleview, Harmonia Hotel Group, Hotel Leonardo, Albtours, Hotel Aragosta, Vila Belvedere, Shkodra Travel […]

ELISSA

 “ELISSA” me partner lider Universitetin e Barit dhe me nje partneritet te gjere te botes akademike dhe institucioneve te EU dhe shqiptare.  Ky projekt ka ne fokus sektorin e bujqesise, duke u perqendruar tek e-Learning, inovacioni dhe zhvillimin i qendrueshem i bujqesise shqiptare.

Rrjeti i Informimit te Bashkimit Europian per Biznesin

Rrjeti i Informimit te Bashkimit Europian per Biznesin.” me partner lider Bashkimin e Dhomave te Tregtise dhe Industrise se Shqiperise (UCCIAL). Ky projekt financohet nga Delegacioni i B.E dhe synon te mbeshtese informimin e bizneseve shqiptare qe duan te operojne ne nivel europian apo duan te informohen mbi tematika te vecanta rreth te berit biznes ne […]

The Nucleus Approach-Metoda Berthame

“The Nucleus Approach-Metoda Berthame”, me partner lider GIZ dhe PEM Consult.  Qellimi i ketij projekti eshte mobilizimi i sipermarrjeve, vecanerisht NVM  nepermjet  krijimit te berthamave (grupe sipermarresish te te njejtit sektor ose me interesa te perbashketa)  dhe ne anen tjeter zhvillimi organizativ i Dhomave dhe Shoqatave te Biznesit.  Metoda berthame synon te krijoje nje platforme  ku sipermarresit […]

Zinxhiri i turizmit: bashkepunimi midis Emilia-Romagna dhe Marche me Shqiperine, Kroacine dhe Malin e Zi

“ Zinxhiri i turizmit: bashkepunimi midis Emilia-Romagna dhe Marche me Shqiperine, Kroacine dhe Malin e Zi”, me partner lider Promec –Agjensine Speciale per Nderkombetarizim pjese e Dhomes se Tregtise se Modenas.   Qellimi i projektit eshte bashkepunimi dhe shkembimi i praktikave me te mira ndermjet Italise dhe zones se Ballkanit perendimor, krijimi i nje rrjeti, promovimi i […]

Building capacity dhe promovimi ekonomik ne Qarkun Durres

“Building capacity dhe promovimi ekonomik ne Qarkun Durres” , me parner lider Dhomen e Tregtise  Spezia . Ne kete projekt jemi partnere edhe me Bashkine Durres. Qellimi i projektit eshte promovimi i sistemit ekonomik lokal, nepermjet bashkepunimit Itali-Shqiperi, si ne optiken e integrimit europian dhe ne krijimin e nje sistemi te integruar te ofertes tregtare per NVM. […]

RI.QUA.

RI.QUA.- RIstorazione di QUAlità. Adaptimi i standarteve te cilesise te ofertes turistike nga NVM ne Shqiperi, Maqedoni dhe Mal te Zi , me partner lider Veneto Promozione. Qellimi kryesor i projektit eshte zhvillimi i “nje cikli trajnimesh teknike te specializuara per sektorin e sherbimit ushqimor ” me trajnere italiane (zhvilluar tashme ne Durres). Ne qender jane […]

Top

You Might Be Also Interested In: